skip to Main Content

Mirins Body Oil – Recharge

215,00 kr.

Mirins Body Oil – Recharge er en lækker kropsolie med bl.a. citrongræs og ingefær, baseret på Argan-, Jojoba- og abrikoskerneolie.

100 ml.

3 på lager

Varenummer (SKU): YL-171 Kategorier: ,

Beskrivelse

Mirins Calming Body Oil fremstilles af abrikoskernerolie, Jojobaolie, Argan Oil og essentielle olier fra citron, ingefær, lavendel og lemongrass.

Boost din energi og slip dine spændinger med den lækre Recharge olie.

Recharge kombinerer frisk citrongræs med citron og ingefær for at booste din krop og din sjæl med naturens stærke energi. Citrongræs har en rensende effekt og sammen med citron, og den varme, krydrede ingefær, lindres spændinger og energien boostes.

Arganolie er rig på fedtsyrer og har en antibakteriel virkning.

100 ml.

Ingredienser: Abrikoskernerolie (Prunus armeniaca), Jojobaolie (Simmondsia chinensis), Arganolie (Argania spinosa); Essentielle olier: Citron (Citrus medica), Ingefær (Zingiber officinalis), Citrongræs (Cymbopogon citradus), Lavendel (Lavandula angustifolia).

Om Mirins Copenhagen

Mirins Copenhagens produkter til bad og kropspleje laves udelukkende af naturlige og økologiske ingredienser. Alle produkter er fri for konserveringsmidler, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige parfumer og bliver udviklet med udgangspunkt i læren om urter og aromaterapi, så de både forkæler din krop og løfter din sindsstemning.

Alle produkter er håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.

Mirins filosofi om bæredygtighed strækker sig ud over  produkterbe: Alle æsker og gaveindpakninger er lavet af 100% bionedbrydeligt og genanvendt materiale, mens den smukke skandinaviske æstetik bevares.

Moder Natur leverer ingredienserne – Mirins blander dem for at skabe unikke og nærende lækkerier til din krop.

Besøg Mirin Copenhagens hjemmeside her > (åbner i nyt vindue)

 

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev