skip to Main Content

Mirins massageolie – Calming

185,00 kr.

Lækker, nærende massageolie, der varmer kroppen, stimulerer cirkulationen og afbalancerer dit humør.

Denne beroligende blanding kombinerer den søde, aromatiske lavendel med den opløftende Bergamotte-frugt for at berolige dig og reducere stress.

100 ml.

2 på lager

Varenummer (SKU): YL-172 Kategori:

Beskrivelse

Mirins massageolie varmer kroppen, stimulerer cirkulationen og afbalancerer dit humør.

Denne beroligende blanding kombinerer den søde, aromatiske lavendel med den opløftende Bergamotte-frugt for at berolige dig og reducere stress. 

Træk vejret dybt, og lad blandingen af bergamotte og lavendel berolige dig indefra, mens du gendanner din naturlige balance. 

Lavendel er kendt for sine givtige egenskaber og den skønne duft. Den er anerkendt for at kunne forbedre søvn og lindre hovedpine. Kombineret med bergamotte, der fungerer som et naturligt, antidepressivt middel, er denne beroligende blanding en perfekt balance mellem terapeutiske planteegenskaber, som får dig til at slappe af.

Ingredienser: Avocadoolie (Persea gratissima), Mandelolie (Prunus dulcis); Æteriske olier: Lavendel (Lavandula angustifolia), Bergamotte (Citrus aurantium).

 

Om Mirins Copenhagen

Mirins Copenhagens produkter til bad og kropspleje laves udelukkende af naturlige og økologiske ingredienser. Alle produkter er fri for konserveringsmidler, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige parfumer og bliver udviklet med udgangspunkt i læren om urter og aromaterapi, så de både forkæler din krop og løfter din sindsstemning.

Alle produkter er håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.

Mirins filosofi om bæredygtighed strækker sig ud over  produkterbe: Alle æsker og gaveindpakninger er lavet af 100% bionedbrydeligt og genanvendt materiale, mens den smukke skandinaviske æstetik bevares.

Moder Natur leverer ingredienserne – Mirins blander dem for at skabe unikke og nærende lækkerier til din krop.

Besøg Mirin Copenhagens hjemmeside her > (åbner i nyt vindue)

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev