skip to Main Content

Mirins Lip Balm med grapefrugt og rosmarin

65,00 kr.

Lækker, forfriskende læbepomade med grapefrugtolie og rosmarin. Fremragende til vejrbidte og sprukne læber.

15 ml.

4 på lager

Varenummer (SKU): YL-039 Kategori:

Beskrivelse

Mirins Lip Balm med grapefrugt, rosmarin og spearmint er en luksuriøs og forfriskende læbepomade, der er fremragende til vejrbidte og sprukne læber.

15 ml.


Ingredienser: 
Mandelolie (Prunus dulcis), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Bivoks (Cera alba); Æteriske olier: Grapefrugt (Citrus paradisi), Rosmarin (Rosmarinus officinalis), Spearmint (Mentha spicata).

 

Om Mirins Copenhagen

Mirins Copenhagens produkter til bad og kropspleje laves udelukkende af naturlige og økologiske ingredienser. Alle produkter er fri for konserveringsmidler, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige parfumer og bliver udviklet med udgangspunkt i læren om urter og aromaterapi, så de både forkæler din krop og løfter din sindsstemning.

Alle produkter er håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.

Mirins filosofi om bæredygtighed strækker sig ud over  produkterbe: Alle æsker og gaveindpakninger er lavet af 100% bionedbrydeligt og genanvendt materiale, mens den smukke skandinaviske æstetik bevares.

Moder Natur leverer ingredienserne – Mirins blander dem for at skabe unikke og nærende lækkerier til din krop.

Besøg Mirin Copehagens hjemmeside her > (åbner i nyt vindue)

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev