skip to Main Content

Mirins Lip Balm med citron og ingefær

65,00 kr.

Lækker, nærende læbepomade med citron og ingefær. Fremragende til vejrbidte og sprukne læber.

15 ml.

3 på lager

Varenummer (SKU): YL-040 Kategori:

Beskrivelse

Mirins Lip Balm med citron og ingefær er en nærende og beroligende læbepomade, der er fremragende til vejrbidte og sprukne læber. Læbepomaden er baseret på blødgørende avocadoolie og Shea Butter.

15 ml.


Ingredienser:
 Avocadoolie (Persea gratissima), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Bivoks (Cera alba); Æteriske Oiler: Lemon (Citrus medica), Ginger (Zingiber officinalis).

 

Om Mirins Copenhagen

Mirins Copenhagens produkter til bad og kropspleje laves udelukkende af naturlige og økologiske ingredienser. Alle produkter er fri for konserveringsmidler, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige parfumer og bliver udviklet med udgangspunkt i læren om urter og aromaterapi, så de både forkæler din krop og løfter din sindsstemning.

Alle produkter er håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.

Mirins filosofi om bæredygtighed strækker sig ud over  produkterbe: Alle æsker og gaveindpakninger er lavet af 100% bionedbrydeligt og genanvendt materiale, mens den smukke skandinaviske æstetik bevares.

Moder Natur leverer ingredienserne – Mirins blander dem for at skabe unikke og nærende lækkerier til din krop.

Besøg Mirin Copehagens hjemmeside her > (åbner i nyt vindue)

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev