skip to Main Content

Mirins Facial Serum

115,00 kr.

Mirins Facial Serum er en lækker ansigtsolie, der forbedrer blodcirkulationen og stimulerer din celleregenerering. Perfekt til moden hud.

10 ml.

Indhold: Geranium, Lavendel, Frankincense.

1 på lager

Varenummer (SKU): YL-052 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Indholdet i denne skønne serum til ansigtet består af to typer olier. Basisolierne – jojobaolie og abrikoskerneolie er nærende og beskyttende, mens de æteriske olier hjælper med at normalisere tørre områder.

Mirins Facial Serum forbedrer blodcirkulationen og stimulerer din celleregenerering.

Ingredienser: Jojobaolie (Simmondsia chinensis), abrikoskerneolie (Prunus armeniaca); Essentielle olier: Rose Geranium (Pelargonium graveolens), Lavendel (Lavandula angustifolia), Frankincense (Olibanum).

 

Om Mirins Copenhagen

Mirins Copenhagens produkter til bad og kropspleje laves udelukkende af naturlige og økologiske ingredienser. Alle produkter er fri for konserveringsmidler, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige parfumer og bliver udviklet med udgangspunkt i læren om urter og aromaterapi, så de både forkæler din krop og løfter din sindsstemning.

Alle produkter er håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.

Mirins filosofi om bæredygtighed strækker sig ud over  produkterbe: Alle æsker og gaveindpakninger er lavet af 100% bionedbrydeligt og genanvendt materiale, mens den smukke skandinaviske æstetik bevares.

Moder Natur leverer ingredienserne – Mirins blander dem for at skabe unikke og nærende lækkerier til din krop.

Besøg Mirin Copenhagens hjemmeside her > (åbner i nyt vindue)

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev