skip to Main Content

Mirins Hand Balm med tea tree og lavendel

85,00 kr.

Mirins Hand Balm med tea tree og lavendel er en drøj og nærende balsam til tørre og sensitive hænder.

30 ml.

1 på lager

Varenummer (SKU): YL-036 Kategori:

Beskrivelse

Mirins Hand Balm med tea tree og lavendel er en nærende og fugtgivende formular til tørre og sensitive hænder. Lavet af de lækreste, økologiske ingredienser.

30 ml.

 

Ingredienser: Mandel olie (Prunus dulcis), Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Bivoks (Cera Alba); Æteriske Olier: Tea Tree Oil (Melaleuca alterniflora), Lavendel (Lavandula angustifolia).

 

Om Mirins Copenhagen

Mirins Copenhagens produkter til bad og kropspleje laves udelukkende af naturlige og økologiske ingredienser. Alle produkter er fri for konserveringsmidler, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige parfumer og bliver udviklet med udgangspunkt i læren om urter og aromaterapi, så de både forkæler din krop og løfter din sindsstemning.

Alle produkter er håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.

Mirins filosofi om bæredygtighed strækker sig ud over  produkterbe: Alle æsker og gaveindpakninger er lavet af 100% bionedbrydeligt og genanvendt materiale, mens den smukke skandinaviske æstetik bevares.

Moder Natur leverer ingredienserne – Mirins blander dem for at skabe unikke og nærende lækkerier til din krop.

Besøg Mirin Copenhagens hjemmeside her > (åbner i nyt vindue)

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev