skip to Main Content
Tilbud

Mirins Body Oil – Calming

108,00 kr.

Mirins Body Oil – Calming er en lækker kropsolie med lavendel og Bergamotte, baseret på Argan-, Jojoba- og abrikoskerneolie.

100 ml.

1 på lager

Varenummer (SKU): YL-018 Kategori:

Beskrivelse

Mirins Body Oil – Calming fremstilles af abrikoskernerolie, Jojobaolie, Argan Oil og essentielle olier fra lavendel og Bergamotte.

Mirions  kropsolie er en fugtgivende og nærende blanding af Argan-, Jojoba- og abrikosolie. Arganolie er rig på fedtsyrer og har en antibakteriel virkning .

Den beroligende blanding kombinerer sød aromatisk Lavendel og essensen af den opløftende Bergamotte til at berolige og lette stress.

Tag en dyb indånding og lad blandingen af ​​Bergamot og Lavendel berolige dig indefra, mens du gendanner din naturlige balance. Lavendel er valgt for sine dyrebare egenskaber og smukke duft. Den er kendt for sin styrke til at forbedre søvn og lindre hovedpine. Kombineret med Bergamot, der fungerer som et naturligt antidepressivt middel, er denne beroligende blanding en perfekt balance af terapeutiske planteegenskaber til at opløfte og slappe af naturligt.

100 ml.

Ingredienser: Abrikoskernerolie (Prunus armeniaca), Jojobaolie (Simmondsia chinensis), Arganolie (Argania spinosa); Essentielle olier: Lavendel (Lavandula angustifolia), Bergamot (Citrus aurantium).

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud
Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev