fbpx
skip to Main Content

Mirins Calming Body Oil

215,00 kr.

Mirins Calming Body Oil er en lækker kropsolie med lavendel og Bergamotte, baseret på Argan-, Jojoba- og abrikoskerneolie.

100 ml.

2 på lager

Varenummer (SKU): YL-018 Kategorier: ,

Beskrivelse

Mirins Calming Body Oil fremstilles af abrikoskernerolie, Jojobaolie, Argan Oil og essentielle olier fra lavendel og Bergamotte.

Mirions  kropsolie er en fugtgivende og nærende blanding af Argan-, Jojoba- og abrikosolie. Arganolie er rig på fedtsyrer og har en antibakteriel virkning .

Den beroligende blanding kombinerer sød aromatisk Lavendel og essensen af den opløftende Bergamotte til at berolige og lette stress.

Tag en dyb indånding og lad blandingen af ​​Bergamot og Lavendel berolige dig indefra, mens du gendanner din naturlige balance. Lavendel er valgt for sine dyrebare egenskaber og smukke duft. Den er kendt for sin styrke til at forbedre søvn og lindre hovedpine. Kombineret med Bergamot, der fungerer som et naturligt antidepressivt middel, er denne beroligende blanding en perfekt balance af terapeutiske planteegenskaber til at opløfte og slappe af naturligt.

100 ml.

Ingredienser: Abrikoskernerolie (Prunus armeniaca), Jojobaolie (Simmondsia chinensis), Arganolie (Argania spinosa); Essentielle olier: Lavendel (Lavandula angustifolia), Bergamot (Citrus aurantium).

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
×Close search
Search