skip to Main Content

Mirins Body Oil – Happiness

215,00 kr.

Mirins Body Oil – Recharge er en lækker kropsolie med bl.a. citrongræs og ingefær, baseret på Argan-, Jojoba- og abrikoskerneolie.

100 ml.

1 på lager

Varenummer (SKU): YL-245 Kategori:

Beskrivelse

Mirins Body Oil – Happiness er en fugtgivende og nærende blanding af argan-, jojoba- og abrikosolie. Arganolie er især rig på fedtsyrer og antibakterielle midler. Body Oil er lavet udelukkende med abrikoskerneolie, jojobaolie, arganolie og æteriske olier: Geranium, mynte, appelsin og grapefrugt.

Happiness kombinerer den søde duft af Geranium med den friske citrusduft af appelsin og den opløftende friskhed fra mynte.

100 ml.

Ingredienser Abrikoskerneolie (Prunus armeniaca), Jojobaolie (Simmondsia chinensis), Arganolie (Argania spinosa); Æteriske olier: Geranium (Pelargonium graveolens), spearmint (Mentha spicata), sød appelsen (Citrus aurantium), grapefrugt (Citrus paradisi).

Om Mirins Copenhagen

Mirins Copenhagens produkter til bad og kropspleje laves udelukkende af naturlige og økologiske ingredienser. Alle produkter er fri for konserveringsmidler, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige parfumer og bliver udviklet med udgangspunkt i læren om urter og aromaterapi, så de både forkæler din krop og løfter din sindsstemning.

Alle produkter er håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.

Mirins filosofi om bæredygtighed strækker sig ud over  produkterne: Alle æsker og gaveindpakninger er lavet af 100% bionedbrydeligt og genanvendt materiale, mens den smukke skandinaviske æstetik bevares.

Moder Natur leverer ingredienserne – Mirins blander dem for at skabe unikke og nærende lækkerier til din krop.

Besøg Mirin Copenhagens hjemmeside her > (åbner i nyt vindue)

 

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev