skip to Main Content

AUM – Meditate Body Oil

290,00 kr.

AUM Meditate Body Oil fra Yogamood er en beroligende og foryngende kropsolie.

100 ml.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): YL-016 Kategori:

Beskrivelse

Med lavendel og palisander som basisnoter, beroliger AUM Meditate Body Oil fra Yogamood sanserne og forynger huden med grapefrugt og Cajeputs rensende virkning. Den dybe, jordagtige duft af Patchouli runder af med sin beroligende effekt.

Brug AUM Meditate Body Oil før meditation eller som beroligende kropsolie efter et bad. Kan også bruges som massageolie og hårolie.

100 ml.

 

Mere om AUM

AUM kropsolier er rene aromaterapeutiske olier, der støtter sanserne under yoga og meditation. Deres naturlige indhold af æteriske olier, som cedertræ, citrus, patchouli, lavendel og eukalyptus stimulerer kroppens sanser på forskellige måder, og bidrager til at intensivere yoga og meditations oplevelsen, benyttes også når du brug at forkæle din hud med mandelolie og nærende e-vitamin.

Aromaterapi

Æteriske olier har været kendt i mange tusinde år for deres udsøgte aromaer og naturlige kræfter til at helbrede med sine rige botaniske virkemidler og aktive antioxidanter. Æteriske olier er bl.a. i stand til opløfte eller berolige sindet via de forskellige æteriske olier, der hver især har en helt speciel virkning på vores sindstilstand. Yogamoods AUM produktserie er omhyggeligt udviklet ud fra de aromaterapetiske principper med grundstemninger fra Yogauniverset.

Et naturligt moodboost

Yogamoods AUM aromaterapi er udviklet med omhu til at forkæle sanserne, når du trænger til et moodboost i hverdagen. Yogamood tilbyder 3 forskellige duftnoter, Activate, Unify og Meditate. Tilsammen former de 3 dufte AUM, som repræsenterer 3 forskellige stemninger i yoga, aktivitet, balance og meditation. AUM er også lyden på ‘OM’, en lyd som bl.a. benyttes som meditationsmantra. AUM produkterne findes som Body Oil – Body Scents og Body Mist.

100% rene ingredienser

I AUM Body Olie og Body Scent finder du berigende mandelolie, nærende E-vitamin og 100 % rene æteriske olier. De æteriske olier stimulerer kroppens sanser på forskellig vis og støtter den stemning du ønsker. Body Scent kan benyttes når du er på farten på dine pulspunkter, og Body Olien kan benyttes før yoga og meditation, efter badet, som massageolie, hårkur eller når du har behov for at forkæle dine sanser. Body Mist kan du benytte som et naturligt alternativ til parfume eller til at sætte en stemning i hjemmet, som roomspray.

Kilde: Yogamood

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev