skip to Main Content

At undervise i yoga er for mig, som at blive opslugt af en god leg. Jeg forestiller mig, at det er lidt som at være kunstner eller musiker – kroppen er instrumentet og stillingerne er toner, som kan kombineres til et utal af forskellige melodier.

Susanne Henriques

For mig er yoga og følelsen af taknemmelighed tæt forbundet, og dette vil jeg gerne give videre i min undervisning. Yoga udfordrer, giver styrke og ro både fysisk og mentalt, hvilket er med til at give mere balance mellem krop og sind.

Jeg kan godt lide at arbejde og træne kroppen med det formål at øge kropsbevidstheden, for derigennem at kunne mærke og bevæge kroppen på en sundere måde.

Jeg er uddannet af Louise Fjendbo i Hatha yoga med fokus på alignment principperne. Derudover har jeg 300 timers uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære, samt 75 timers videreuddannelse hos bevægelsesekspert Jordan Bloom. Jeg er desuden igang med en uddannelse i organmassage. Jeg deltager jævnligt i yogaworkshops for hele tiden at være opdateret og blive klogere på yogaen.