Min undervisning er fyldt med motivation og godt humør. Kroppens biomekanik, anatomi og alignment er i fokus, for at skabe en sikker og effektfuld praksis. Jeg elsker at videregive evnen til at være bevidst om sin krop, sind, vaner og ikke mindst muligheder – man har et valg.

Sam Bruun-Lund

Jeg underviser yogaen, så den modificeres til at være funktionel og sikker. Hvis du elsker bevægelse og ikke har noget imod en halvdårlig joke i ny og næ, er du kommet til den rette!

Min store passion er anvende hensigtsmæssig bevægelse og træning til at gøre os bevidste om de ikke-bæredygtige vaner, vi alle har – altid med en legende tilgang. Mine yogaklasser vil være guidede med rolige, sikre og grundige instruktioner. Jeg prioriterer at have det sjovt, mens vi lærer og bevæger os.

Min stil – udfordrende, uddannende og omfavnende.
Min vibe – legesyg specialist med en spirituel side.
Min mission – give dig mulighed for at hjælpe dig selv, samt lidt muskelømhed.

Jeg bruger kroppens biomekanik og hensigtsmæssig bevægelse som rygrad i min undervisning. Dermed bliver din krop mobil, stabil og stærk. Du undgår slid og nedbrydende bevægelser. Jeg ønsker at du bevæger dig tilbage til din krop – og mærker, hvordan alle dele passer sammen, og hvor godt de har det, når de arbejder optimalt.

Forvent at svede en anelse, lære om kroppens biomekanik og dens styrker og udfordringer. Mine klasser er dynamiske og underholdende, men dedikerer også tid til at nørde den sidste nye viden om anatomi- og bevægelse. Det er ikke altid en helt almindelig yogaklasse, men du vil stadigvæk gå fra undervisningen med en følelse af blive version 2.0 af dig selv.

Foruden yoga træner og underviser jeg i koreansk kampsport på 19. år. Samt, har en Ph.d. i evolutionsbiologi, hvor jeg arbejder som formidler, forsker og underviser på Statens Naturhistoriske Museum, KU.

Back To Top
Search