skip to Main Content

Min undervisning er fyldt med motivation og godt humør. Kroppens biomekanik, anatomi og alignment er i fokus, for at skabe en sikker og effektfuld praksis. Jeg elsker at videregive evnen til at være bevidst om sin krop, sind, vaner og ikke mindst muligheder – man har et valg.

Sam Bruun-Lund

Min undervisning er fyldt med motivation og godt humør. Kroppens biomekanik, anatomi og alignment er i fokus, for at skabe en sikker og effektfuld praksis.

Jeg elsker at videregive evnen til at være bevidst om sin krop, sind, vaner og ikke mindst muligheder – man har et valg.

Jeg har dyrket koreansk kampsport og bevægelseskunst i 17 år samt undervist børn og voksne i mere end 9 år. Store dele af yogaen, overlappede med kampkunsten og jeg følte en naturlig forbindelse mellem de to. Jeg fik derfor lysten til at dykke endnu dybere ned i yogaen og dens potentiale, hvilket førte til en 200 timers yogalæreruddannelse hos Louise Fjendbo.

For mig er yogaen blandet andet et redskab til at “rette kroppen og sindet på plads”. Dette er både efter de mere ekstreme bevægelser fra kampsporten, samt fra dagligdagens travlhed. Med simple teknikker modarbejder min undervisning og praksis ligeledes de dårlige fysiske og mentale vaner fra hverdagen, som alle kan have glæde og gavn af.

Jeg ser yoga som et let tilgængeligt værktøj, til at lokalisere kroppen og sindets blinde pletter, og få styrket dem til de udfordinger man måtte møde – om det så er stillesiddende arbejde, travlhed eller overbelastninger i kroppen.

Foruden yoga og kampkunst er jeg biolog. Jeg forsker, underviser og formidler i botanik og evolutionsbiologi ved Statens Naturhistoriske Museum, KU.

Back To Top
×Close search
Search

Coronaen hærger - Vi rykker udenfor!

Yogaliving følger myndigheders anvisninger. Derfor er al undervisning i studiet aflyst indtil den 31. marts 2020. 

Til gengæld har vi fra myndighedernes Corona-hotline fået lov til at undervise udenfor - så længe vi ikke er flere end 10 personer samlet.

Læs mere her >