fbpx
skip to Main Content

Jeg finder det fantastisk spændende, hvordan vores krop og vores sind hænger uløseligt sammen. Yogaen bygger bro mellem disse to, ved at vi kan ramme vores sind gennem yogaens fysik.

Emma Aller

Jeg finder det fantastisk spændende, hvordan vores krop og vores sind hænger uløseligt sammen. Yogaen bygger bro mellem disse to, ved at vi kan ramme vores sind gennem yogaens fysik. Når jeg er presset og travl, henter yogaen mig tilbage til en rolig vejrtrækning og fjerner de spændinger travlheden har ført til. Det er så kraftfuldt et redskab at kunne vende tilbage til en balance. At have en hel praktisk metode til at få det bedre. Og nok den følelse gjorde mig for 7 år siden til en yoga-addict.

I tråd med Yogalivings ånd, lægger jeg stor vægt på at yoga undervisning skal være grundig og sikker. Derfor har jeg nørdet ”alignment” og bruger det meget i min undervisning. Mine timer er graduerede, det vil sige at elever på alle niveauer kan være med. Det handler ikke om hvor højt benet kommer op i kriger III eller hvor langt ned i split man kan komme. For mig handler det om udvikling og følelsen af at have gjort noget godt for sig selv.

Yoga – det skal virke. Det er det jeg arbejder for.