skip to Main Content

I min yogaundervisning bestræber jeg mig overordnet på at skabe tilstedeværelse og fordybelse igennem bevægelse; at skabe en tilstand, hvor muskulær energi, sansninger og vejrtrækning smelter sammen til en helhedsoplevelse.

Dinah Brunvoll

Fokus i min yogaundervisning er todelt. Jeg er på en og samme tid passioneret optaget af at videregive alignment yogaens aktive, muskulære tilgang, hvor man igennem en hårfin balance mellem disciplin og egenomsorg oparbejder styrke, smidighed og kropsbevidsthed og derved opnår en tilstand af robusthed og frihed både fysisk og psykisk.

Mit andet undervisningsfokus er at videregive yin yogaens blide, langsomme, passive kvaliteter. I yin yogaen bliver man i stillingerne i længere tid og arbejder vha. vejrtrækning, massage og venlig opmærksomhed med at åbne op for et rum, hvor det er muligt at give sig hen, at give slip på præstation og kontrol og turde lade en dybereliggende, helende kropslig intelligens tage over.

Det er vigtigt for mig at videreformidle den umiddelbare glæde ved at udforske og udfordre, hvad vores kroppe egentlig er i stand til, og hvor meget man kan rykke sig fysisk og mentalt ved at praktisere yoga. Men det, der ligger mit hjerte allernærmest, er at give mennesker en oplevelse af den transformerende kraft, jeg oplever yogaen har, mht. at udvikle åndelige kvaliteter som empati, nærvær og kærlighed til sig selv og andre.

Min baggrund:

  • En dedikeret egenpraksis siden 2005
  • Yogalivings 200 timers yogalæreruddannelse fra 2017
  • Yin yoga og mindfulness instruktør uddannelse hos YogaVesterbro 2018
  • Derudover er jeg uddannet cand.mag. i dansk og engelsk fra 2005 og har 10 års undervisningserfaring i gymnasium og HF regi, hvor jeg i de seneste år også har arbejdet med at implementere kropsbevidsthed og yoga i undervisningen.