skip to Main Content

Mine fredage eftermiddage som teenager foregik foran vores sort/hvide B&O TV i mit meget farverige 80 ér joggingsæt. Kl. 17.00 var vi klar, min mor og jeg, for her viste de programmet “Stræk dig sund”.

img_0048

Cecilie Sebastian

Mine fredage eftermiddage som teenager foregik foran vores sort/hvide B&O TV i mit meget farverige 80 ér joggingsæt. Kl. 17.00 var vi klar, min mor og jeg, for her viste de programmet “Stræk dig sund”. Det var et program med Yogaøvelser, åndedræts teknikker og afspænding. Jeg var vild med det og kimen til mit Yoga liv blev sået.

Jeg stod på hoved, trak vejret, samlede urter, lavede yoga stillinger, gjorde ansigts øvelser, mediterede, og lavede tarmskyldninger på værelset (kan ikke anbefales).

I 1996 boede jeg i Rishikesh, Indien og var i mesterlærer hos en Hatha Yoga munk (Swami Samarpanananda) her jeg blev trænet i Hatha Yoga, meditation og Mantras betydning. Jeg fik også mulighed for at gøre Karma Yoga ( Yogisk disciplin hvor du hjælper din mester) i en Ayurvedisk læge/skønheds klinik. Hvor jeg fik indsigt i ansigts-yoga og ayurvediske foryngelses metoder.

Jeg uddannede mig i 2004-2007 til yogalærer v/Guni Martin og Kirsten Breland. Og er i dag yoga underviser med speciale i Hatha Yoga,  Ansigts-Yoga og Yoga Nidra.

På mine klasser er det plads til alle, jeg vil bestræbe mig på at give variationer af stillinger, hvis nogen måtte føle sig udfordret, eller have behov for mere udfordring.

Du bliver grundigt instrueret styrkende og smidiggørende øvelser, klassiske Yoga stillinger,  masser af åndedrætstræning, ansigts-yoga, afspænding og meditation.

Jeg er af den overbevisning, at de oplevelser og resultater vi har i vores liv,
er en reflektion af vores indre tilstand, er der f.eks. meget modstand og negativitet i dit sind, møder du meget modstand og negativitet i dit ydre liv.

Føler du dig rig og elsket vil du møde kærlighed og overflod. Den tilstand vi ønsker os i vores krop, arbejdsliv, parforhold, økonomi og relationer f.eks. fred, harmoni, styrke, rigdom, sundhed, skønhed, kan kun manifesterer sig, hvis den tilstand er tilstede i vores indre liv, i vores tanker og følelser. Yoga kan kultiverer denne indre tilstand.

Back To Top
×Close search
Search

Coronaen hærger - Vi rykker udenfor!

Yogaliving følger myndigheders anvisninger. Derfor er al undervisning i studiet aflyst indtil den 31. marts 2020. 

Til gengæld har vi fra myndighedernes Corona-hotline fået lov til at undervise udenfor - så længe vi ikke er flere end 10 personer samlet.

Læs mere her >