skip to Main Content

Gennem de senere år har jeg følt mig kaldt til mere i livet end min oprindelige uddannelse med en 37 timers arbejdsuge. Vejen førte til Louises yogalæreruddannelse, som jeg færdiggjorde i sommeren 2020, og siden da har jeg undervist hver uge i mit lokalområde. Der har åbnet sig et tag-selv-bord af en anden verden for mig, som jeg slet ikke kan blive mættet i.

Yoga og meditation har været en stor del af min rejse hjem til mig selv, og det har jeg virkelig gjort. Jeg er landet på den helt rigtige hylde i en ydmyg rolle, hvor jeg både giver, men også modtager tilbage og fortsat udvikler mig.

Når du kommer til yoga hos mig, er det vigtigt for mig, at du oplever bevægelsesglæde med alt, hvad det rummer. Du går på opdagelse i din krop og dit sind, og du bliver udfordret og dermed opbygger du styrke. Dette i en fin balance med at du øger din mobilitet, sådan at du bevæger din krop mest hensigtsmæssigt, undgår skader, og i sidste ende holder dig selv ved lige, sådan at du også i dine senere år kan bevæge dig alsidigt og holde fast i livsglæden.

Mine yogatimer er legende og sjove, men også rolige og fyldt med nærvær. Jeg håber, at du vil få en oplevelse af, at yoga ikke skal være smart, men at det handler om rummelighed og forbindelsen mellem krop og sind. Der er plads til alle, og du kan komme fuldstændig som du er, med alt hvad du har med dig.

Mine elever fortæller mig, at de er glade for mine timer, og jeg evner at skabe ro.

Udover min hatha-alignment uddannelse hos Louise, er jeg uddannet børneyogainstruktør, samt har en stor interesse for det spirituelle, hvor jeg praktiserer krystaller i min hverdag, nørder månen, samt afholder kakaoceremonier i kombination med yoga.

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev