skip to Main Content

Yogalæreruddannelsen hos Yogaliving

Du kan uddanne dig til yogalærer hos Yogaliving. Uddannelsen er for dig, der vil fordybe dig i yogaens filosofi samt fysiske og mentale arbejde.

Tilmeld dig uddannelsen her

Kontakt os direkte

+ 45 22 74 60 54

Eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig og sender vores undervisningsplan med yderligere information om indholdet på vores uddannelse.


Næste infomøde om uddannelsen 2017-18 er den 7. april 2017 kl. 15-16 hos Yogaliving

Tilmeld dig infomødet ved at udfylde og indsende formularen
Datoer og modulernes indhold 2017-18

Der undervises fredage kl. 15-20 og lørdage kl. 11-18

yoga-uddannelse

  • Modul 1: Den 22. og 23 september. Introduktion til alignment og biomekanik
  • Modul 2: Den 6. og 7. oktober. Stående stillinger
  • Modul 3: Den 3. og 4. november Bagoverbøjninger
  • Modul 4: Den 17. og 18. november. Foroverbøjninger
  • Modul 5: Den 1. og 2. december. Twists
  • Modul 6: Den 12. og 13. januar. Yogaspecifik anatomi
  • Modul 7: Den 26. og 27 januar. Hofteåbnere, armbalancerende og omvendtstillinger
  • Modul 8: Den 9. og 10. februar. Filosofi
  • Modul 9: Den 23. 24. 25. marts. Fordybelsesretreat (Pranayama, restorative, elevundervisning, repetition og eksamensforberedelse)
  • Modul 10: den 16-22 april. Eksamen (vi lægger eksamenstiden i hverdag eller weekend alt efter elevens behov.)

Undervisere på uddannelsen

louise

Louise Fjendbo Jørgensen, Yogalærer og cand.mag

Louise Fjendbo Jørgensen har undervist i yoga siden 2003. Ud over at undervise faste hold i Yogaliving på fuld tid og afholde yogaretreats driver hun også yogastudiet skriver om yoga i bøger, artikler og blogs.

Hun har flere yogalæreruddannelser bag sig og har de sidste 10 år primært videreuddannet sig i yoga-alignment og kroppens biomekanik. Hun bruger sin viden om kroppens hensigtsmæssige bevægelser i sin undervisning på hold og enetimer med især sportsfolk og folk med ryg-, nakke-, knæ og skulderskader.

Louise er den primære underviser på Yogalivings uddannelse. Hun underviser primært i yogaøvelserne, kroppens biomekanik og alignment samt undervisningsteknik og justering

Louise er cand.mag. og har en baggrund i kommunikationsbranchen.

simon

Simon Krohn, Yogalærer og cand.mag i filosofi

Simon er 41 år og bor i København. Han har praktiseret yoga og meditation siden 1996 og er certificeret som E-RYT 500 hos Yoga Alliance.

Simon er cand.mag. i filosofi med speciale i indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Han er desuden efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent.

Simon underviser et modul i yogafilosofi på Yogalivings uddannelse.

charlotte

Charlotte Nielsen, Yogalærer og Fysioterapeut

Charlotte Nielsen er uddannet fysioterapeut i 1996 og ansat som klinisk underviser i fysioterapi på Frederiksberg Sundhedscenter. Uddannet yogalærer i 2004.

Charlotte har de sidste 8 år undervist i anatomi og fysiologi på forskellige nationale og internationale yogalæreruddannelser. Hun underviser desuden kræftpatienter i yoga.

Charlotte underviser ét modul på Yogalivings uddannelse i teoretisk og funktionel anatomi, som kan relateres til yogaens stillinger og åndedrætsteknikker.