skip to Main Content

Retreat for yogalærerstuderende

Weekenden den 21.–23. maj 2021

Denne weekend er det sidste modul på yogalæreruddannelsen inden eksamen. Vi fordyber os i yogaen i rolige rammer med lækker mad og i godt selskab.

Dette yogaretreat er det sidste modul på Yogalivings yogalæreruddannelse. Her samles op, repeteres og forberedes til eksamen. Du får en unik mulighed for at fordybe dig i yogaen og din undervisning uden at blive distraheret af hverdagens gøremål. Det sker i de smukkeste rammer, med sund, antiinflammatorisk mad og i godt selskab på skønne Stuebjerggård i Tisvildeleje.

Det skal du have med på retreat

På dette sidste modul på Yogalæreruddannelsen skal du medbringe en yogasekvens, som du skal undervise i. Du bedes medbringe en kopi af sekvensen til alle deltagere.

På retreatet får du mulighed for at stille spørgsmål til alt det, du er i tvivl om. Fordybe dig og få mere viden om yogaøvelser og alignment. Vi repeterer, samler op og gennemgår de medbragte sekvenser.

På retreatet skal du desuden medbringe dine noter, yogatøj, yogamåtte og dine bøger. Medbring også så meget yogaudstyr du har mulighed for. Er der øvelser og justeringer, som du du gerne vil have repeteret kan du også medbringe en liste over dem. Det kan også være rart med indesko, sokker et tæppe, en tyk trøje og behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

divider-lotus

Louise Fjendbo

Underviser – Louise Fjendbo Jørgensen

Louise har ca. 20 års erfaring som yogalærer og har de sidste 10 år specialiseret sig inden for yogaterapi, alignment og kroppens biomekanik. Ud over at undervise i yoga arbejder hun som bevægelseskonsulent, hvor hun træner mennesker, der har skader. Louise er i sin undervisning især kendt for sin viden om alignment, hensigtsmæssig bevægelse og yogaterapi.

Louise er forfatter til flere bøger om yoga. Den seneste hedder: “Yoga – Øvelser i at leve livet”.

Praktisk

Sted

Stuebjerggård
Stuebjerg Allé 19
3220 Tisvildeleje

https://www.stuebjerggaard.dk

Tlf.: 20413324

Pris

Enkeltværelse: 3.600,- kr.

Dobbeltværelse 2 personer: 6.600,- kr.

Prisen er inkl. 2 overnatninger, fuld forplejning, og yogaundervisning.

Medbring sengelinned og håndklæder.

Spørgsmål

Hvad skal vi spise?

Maden på retreatet er antiinflammatorisk. Det betyder, at du vil få masser af friske salater og grøntsager samt lidt kylling og fisk. Er du vegetar eller veganer eller har allergier, vælger du de ting du kan tåle og går uden om den mad, du ikke kan tåle. Udvalget er mangfoldigt og du skal nok blive mæt. Der er glutenfri brød og grød til morgenmad og masser af muligheder for at undgå mælk, gluten osv.

Har du særlige ønsker til maden, kan du kontakte os og betale for eventuel ekstra service. Eller du kan selv medbringe mad, som er særlig vigtig for dig. Der er adgang til køleskab i spisesalen, hvor du kan stille din mad.

Har du spørgsmål til retreatet, så skriv gerne en mail til Louise på: info@yogaliving.dk

Program

Fredag den 21. maj

Kl. 15-16: Ankomst og forfriskning

Kl. 16-19.00: Undervisning

Kl. 19.00: Middag

Lørdag den 22. maj

Kl. 7- 8: Undervisning

Kl. 8-9: Morgenmad

Kl. 9-12: Undervisning

Kl. 12-13: Frokost

PAUSE

Kl. 14.30: Kaffe/the/forfriskning

Kl. 15-18: Undervisning

Kl. 19: Aftensmad

Søndag den 23. maj

Kl. 7-8: Undervisning

Kl. 8-9: Morgenmad

Kl. 9-12: Undervisning

Kl 12-13: Frokost

Kl 13-15: Undervisning

Kl. 15.00: Kaffe og afgang

Husk at

Tilmeldinger til Yogalivings retreats er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Du kan ikke flytte din tilmelding til et andet arrangement eller bytte beløbet til andre produkter hos Yogaliving.

Hvis du bliver syg eller fortryder tilmeldingen, er du dog velkommen til at give din plads til en anden, men du kan ikke få pengene retur.

Hvis du aflyser eller giver din plads til en anden, skal du give Yogaliving besked om dette på info@yogaliving.dk.

Hvis Yogaliving aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage.

Du skal selv medbringe egen yogamåtte.

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev