skip to Main Content

Bevægelse er ikke alt…

Jeg har igennem årene som bevægelseskonsulent og yogalærer arbejdet med mange mennesker, som har ondt i kroppen af forskellige årsager. Jeg hjælper dem med at få bedre bevægelighed. Jeg underviser dem i øvelser, som gør kroppen funktionsdygtig igen efter for meget stillesiddende arbejde, for meget dårlig træning/sport eller efter sygdomsforløb, ulykker, slidgigt og/eller operationer. Succesraten for det jeg laver er høj. Hvis folk vel at mærke gider at gøre en indsats og lave de øvelser, jeg giver på recept. Men når det nogle gange er for meget op ad bakke, så er det fordi kroppen er inflammeret. Antiinflammatorisk kost er løsningen.

Inflammation i kroppen kommer af for lidt bevægelse (dvs for lidt cirkulation i kroppen og derfor ophobninger af affaldsstoffer) og af dårlig kost. Jeg har altid prøvet at inspirere folk med ondt i kroppen til at spise sundere. Holde sig fra sukker, mel og mælk. Spise flere grøntsager om mere fisk. Drikke mere vand og ikke juice osv. Men nu der skal mere til – har jeg besluttet mig for. Inflammation i kroppen kommer typisk til udtryk ved: inflammation i skulder (frossen skulder, gigt, stivhed i leddene, ømhed i leddene, dårlig fordøjelse/tarmbetændelse, oppustethed, tør hud, psoriasis, dårligt humør, hovedpine, allergier, eksem, akne, overvægt, astma, dårlig nattesøvn, ustabilt blodsukker.

Jeg får så mange “klienter” som trænger til bedre og mere bevægelse, men som gør et sisifosarbejde ved ikke samtidig at spise antinflammatorisk. At helbrede folk med bedre og mere bevægelse er op-ad-bakke, hvis man samtidig fylder kroppen med mad, der modarbejder det gode bevægelses-arbejde, vi underviser i i studiet. Derfor vil jeg til at informere og inspirere til at spise mere antiinflammatorisk, så antiinflammatorisk bevægelse og antiinflammatorisk kost kommer til at gå hånd i hånd hos Yogaliving.

Det første tiltag er, at du hos Yogaliving nu kan få taget en inflammatorisk test (som viser dit omega 3 niveau og din omega 3, 6, 9 balance i blodet) og købe Eqology-fiskeolien, som er en Ren omega-3 olie fra 100 % arktisk vildfisk med koldpresset olivenolie og vitamin D3 – tilsat en frisk smag af citron.

Vidste du at omega 3 er madens antiinflammatoriske stjerne nr. 1? Har du ondt i leddene, en frossen skulder, gigt, hudproblemer, vægtproblemer, tarmbetændelse osv. Så er det et typisk tegn på at du mangler omega 3 (det kan du ikke få i høj koncentration fra vegetabilske olier og du kan heller ikke opnå effekten fra opdrættet fisk).

Fiskeolie fra norske Eqology

Kom og hør nærmere om den norske Eqology olie hos mig i Yogaliving før eller efter mine yogahold. Jeg og mine børn har taget olien nu i snart et halvt år og mine børn, som altid har haft vintereksem, har nu den blødeste hud. Mit blodsukker har det bedre end nogensinde (jeg har aldrig sukkertrang mere), min tørre hovedbund er fin igen, min støvallergi er væk, min og heste- og katteallergi er forsvundet, min fordøjelse god og min mave er flad. Og så ser jeg olien som en investering i en alderdom uden demens. Og for mine børn vedkommende: En hjerne der virker optimalt i forhold til indlæring og koncentration. (omega 3 er hjernemad)

Men olien skal selvfølgelig suppleres med antiinflammatorisk kost. Og derfor inviterer jeg til foredrag om antiinflammatorisk kost.

Jerk W. Langer holder to foredrag om antiinflammatorisk kost i Yogaliving

De andet tiltag i mit yogastudie er to foredrag med Jerk W. Langer, som står bag inspirationsbogen: “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”. Jerks viden og opskrifter i bogen er veldokumenteret og lige til at gå til. Maden er utrolig lækker og nem at lave. Og på ingen måde fanatisk. Ingen underlige tilsætningsstoffer, som du skal finde i specialbutikker, ingen dyre og sjældne varer og bedst af alt ingen proteinpulver og andet kemisk fremstillet skidt, som ikke hører hjemme i god, sund, kost, hvis du spørger mig. Jerks mad er ren, naturlig og bare rigtig mad. Grøntsager, fisk, urter, kylling, linser, råkost, nødder, kerner osv. Ikke noget med dadelkager og juicer fyldt med skjult sukker og kalorier og heller ikke noget med ren raw-food. Bare rigtig mad og velsmagende mad (også inklusiv lidt gedeost hist og her og en klat smør til at stege en fisk). Jeg elsker det.

Det her er den eneste madguide jeg nogensinde har promoveret. Fordi det er ægte, god og sund mad.

Jeg glæder mig til at byde Jerk velkommen hos Yogaliving til to spændende foredrag i foråret og efteråret. Læs mere her og book en billet >

This Post Has 4 Comments

Back To Top
Search

Må jeg skrive til dig? Få dyrebar viden om bevægelse og biomekanik, gode tilbud og nyheder fra studiet - direkte i din indbakke. 

Nyhedsbrev